Дякуємо!
ми зв'яжемось з вами найближчим часом!
1-й Етап: Догляд за насінням та розсадами. Існує 2 технології вирощування кабачків - розсада або насінням. В обох випадках для прискорення проростання насіння та отримання дружних сходів, насіння перед посадкою необхідно обробити. Замочування в розчині з вмістом мікро та макроелементів та біостимулятора росту збагачує безпосередньо насіння, зміцнює імунітет і сприяє їхньому прискореному зростанню. Доза на замочування в рідкому розчині «АКСІБІО»: 1 л добрива на 10 – 15 л води. Температура розчину +50°С..+55°С, а температура повітря +22-25°С. Насіння замочується протягом 4-5 годин для кращого просочення та асиміляції речовин, потім залишаються в теплому вологому місці на 3-4 дні.
Розсадним методом: слідує процес посадки насіння в ємності (0,5 л) із землею на глибину приблизно 2 см та полив теплою водою. Полив потрібно виробляти теплою водою/розчином і обов'язково під корінь.
Перше підживлення розсади проводять через два тижні після сходів, друге - через 7-10 днів після першої. Для підживлення рекомендуємо рідке добриво «АКСІБІО», що містить необхідні на даних стадіях мікро та макроелементи у пропорціях 200 г добрива на 10 л води. За наявності у кабачків 2-3 листочків та у віці 25-30 днів рослини пересаджують у ґрунт.При посадці розсади кабачків у відкритий ґрунт необхідний полив (1-2 л води під одну рослину
Кореневі підживлення ґрунту відбуваються 3 рази під час вегетації.
2-й Етап: Перше кореневе підживлення після висадки в грунт. Підживлення кабачків проводять через 2 тижні після висадки розсади. До цього часу коріння саджанців адаптуються до ґрунту і почнуть активно поглинати поживні речовини із ґрунту. Підживлення спрямоване на розвиток зеленої маси і кореневої системи, що насичує ґрунт корисними мікроорганізмами.Особливо важливий етап, оскільки в цей період відбувається закладка врожаю. Розчин готується в пропорціях 10 добрива на 1 літр (обов'язково) теплої води (мін. +25 ° С).
3-й Етап: Друге кореневе підживлення. У період цвітіння здійснюється підвищення кількості цукру та вітамінів у рослині. Рідкий розчин "АКСІБІО" готується в пропорції 200 г добрива на 10 л води.Вноситься безпосередньо до коріння. Час проведення процедури обирається вечірній, щоб розчин не випарувався під впливом прямих сонячних променів, а вбирався тканинами листя та стебла.
4-й Етап: Третє підживлення. Підживлення кабачків у період дозрівання плодів надає прямий вплив на смак та якість урожаю, допомагає збільшити кількість урожайності.
Під час плодоношення передбачено також позакореневі підживлення. Рекомендується обприскувати листя 2 рази. Один раз на початку дозрівання плодів, другий через 2 тижні. Для отримання водного розчину для обприскування в 10 л води розчиняють 200 г «АКСІБІО». На 5 кв.метрів грядок витрачають 1 л рідини.
5-й Етап: Збір врожаю: потрібно починати, коли перші плоди досягнуть потрібного розміру. За 7 днів до зрізання полив припиняється. Такий прийом дозволяє зробити смак плодів більш насиченим, не рідким. При збиранні потрібно дотримуватися акуратності, шкірка молодих плодів схильна до пошкоджень і подряпин